Històries d’èxit

Testimonis

El Mètode SamSara ha demostrat el seu elevat nivell d’eficàcia per trobar parella. Hem contribuït a que milers de persones es coneguin i iniciin una relació estable. Llegeix alguns dels nostres testimonis:

TESTIMONI SANDRA

TESTIMONI JOAN MIQUEL

TESTIMONI JORDI

TESTIMONI JULIA

Amb la primera entrevista que vaig tenir vaig trobar la persona que penso que será la meva companya la resta de la meva vida.

Ha estat, sens dubte, la millor inversió de la meva vida, ja que és econòmic si es té en compte la contrapartida emocional i el valor de tenir algú amb qui compartir.

Em compensa en tots els sentits. És per això que ens casem i volem agraïr-vos, per la part que us toca, la nostra sort!

JORDI I OLGA

El mes de juny de l’any passat vaig rebre la presentació de la Montserrat, jo en aquella època era reticent a viatjar i així ho vaig manifestar, però una veu em va dir: vés a conèixer la Montserrat, és una dona encantadora.
I la veu no estava equivocada: aquella tarda va ser una de les més brillants de la meva vida, no sabia amb qui tractava però alguna cosa em deia que havia de tornar i he tornat multitud de vegades.

La Montserrat és una flor delicada però forta al mateix temps, amb una estupenda rialla, amb un caràcter suau.

MONTSERRAT I JAUME

Voldria donar-vos la bona notícia que he conegut a algú pel meu compte, un noi amb qui començaré una relació.

Voldria agrair-vos, un cop més, l’atenció personalitzada que m’heu dispensat durant aquest temps, l’orientació i els bons consells que sempre m’heu donat.
Tots ells han repercutit molt positivament en la meva consideració d’aquest tema.

Una abraçada ben forta i si algun cop teniu necessitat del meu testimoni positiu pels vostres serveis, no dubteu a dir-m’ho!“

IMMA

Sóc la Begoña i em vau enviar de candidat el Bernardo Haig de dir-vos que seguim junts i que hem trobat tant ell com jo la felicitat i l’amor de les nostres vides.

Ja portem els anells de compromís i la família ha estat molt ben acceptada per totes dues parts.

Passem gairebé cada dia junts i l’any vinent viurem junts, si tot segueix igual de bé com ara.

Moltes gràcies per tot.

BEGOÑA

Agraeixo a SamSara que m’hagi ajudat a trobar parella estable i amb un futur encoratjador per a tots dos.

És i serà l’amor de la meva vida.

OLGA

Vull donar-vos les gràcies per la tasca tan bona que feu. Ser un pont entre persones per poder-se conèixer és important.

Crec que la vida és massa curta i quan estàs en parella es fa encara més curta i interessant. Crec que la vida és massa curta i quan estàs en parella es fa encara més curta i interessant

JUAN CARLOS

Després de diverses experiències en webs, em semblava impossible trobar la persona adequada per iniciar una relació seriosa

Em van recomanar l’agencia SamSara, vaig veure els vostres continguts i testimonis a la web i em van semblar realistes. Em vaig apuntar a SamSara per tenir la seguretat de confiar en la persona que vas a conèixer i que no t’enganyin en cap aspecte, jo buscava serietat. A SamSara em van tractar de forma especial i em van fer sentir acollida i amb un tracte excel·lent, professionalitat i confidencialitat.

Gràcies a SamSara m’han presentat un home meravellós de qui estic molt enamorada

MILA

Aprofito per agraïr-vos la vostra professionalitat i dedicació en la tasca que m’heu desmostrat durant tot el darrer any a que pogués trobar una persona amb qui ser feliç.

Com em vau dir a la primera entrevista, hi ha una part d’aquesta tasca que depèn totalment de la màgia, i no podem controlar, i tot i que no he arribat a trobar a aquesta persona que encara busco, no tinc cap dubte que ha estat una experiència super enriquidora per a mi i per conèixer-me tant a mi mateixa com per conèixer persones estupendes de l’altre sexe que m’han obert.

RAQUEL

La soledat. Volia conèixer un home formal i en la mateixa situació que jo.

Vosaltres me’l vau presentar (en Jordi) i desde setembre del 2015 estem junts i molt bé.

MARÍA

Si desitges alguna cosa de veritat, no dubtis en donar un pas endavant.

Vam arribar aquí per separat i ara estem plens de felicitat.

MARIA I JOAN

Raquel: Sempre li dic que va ser la millor inversió de la meva vida.

Sergi: Ens vam conèixer fa 6 anys i ens vam casar fa 4. Va haver química des del minut 0 i hem encaixat a la perfecció.

RAQUEL I SERGI

an passat unes setmanes desde que surto amb la Judit i el tema pinta bé. És una persona super positiva que sempre suma.

És bona persona, amb valors i sempre està disposada a ajudar. Ho passem bé quan sortim i m’aporta molta motivació a l’hora de fer coses. Crec que la relació pot consolidar-se. Tant de bo!

ANTONIO I JUDIT

Quan vaig inscriure’m a SamSara buscava justament el que he trobat: una persona amb unes característiques garantides d’entrada.

M’atreveixo a definir la vostra tasca com una mena de “casting” a tots els nivells. Si vaig triar la vostra opció va ser perquè d’altres (internet) no em generaven cap tipus de confiança i, de fet, ni les vaig contemplar.

La vostra agència, en canvi, em va semblar seriosa i aquest era l’objectiu que cercava. És la millor inversió que he pogut fer.

RAFEL

Gràcies, equipàs de SamSara, des del primer dia que us vaig conèixer per la vostra acollida, cordialitat, sensibilitat, educació i caliu amb què em vau tractar… i que ha donat fruit.

Heu fet que coneixés la persona més meravellosa del món: en Mauro. Les entrevistes, xerrades, comentaris… la vostra professionalitat fa que ens coneixem i pugueu saber qui encaixa amb el nostre perfil…y després del meu exitàs, no dubteu que animaré totes les persones que busquin el mateix que jo a que us vingui a conèixer.

MAURO I MARTA

Haig de comentar-vos molt bones notícies.

M’ho diuen fa un mes i no m’ho crec: la Clàudia i jo volem seguir veient-nos, estem a gust l’un amb l’altre, la nostra filosofia és similar i els nostres plans de vida, compatibles.

Estem molt il·lusionats! Hem tingut la nostra tercera cita i això continua: hem menjat junts, després hem anat a prendre quelcom, parlem molt, … Estic encantat.

Què més puc dir!

MANEL

La primera trobada amb la Marta va ser molt cordial i va durar tota la tarda.

Tot i que ens havíem tancat el contacte, la setmana següent vam estar parlant molt sovint i vam veure clar que ens anàvem a donar una segona oportunitat.

I aquest inici de camí ha fet nèixer un gran raig d’atracció, d’il·lusió, de ganes de fer-lo junts, perquè ens hem adonat que ens agradem, que som capaços de donar-nos estimació mútua i de compartir i confrontar les nostres realitats, així com també acceptar allò que aporta cadascú a la parella.

L’Àngels és una dona com n’hi ha poques: sensible, lluitadora malgrat les dificultats que ha tingut a la vida, entregada…

ALBERT I ANGELS

Vam arribar a SamSara perquè teníem molt clar què volíem: tenir la seguretat que pots confiar en la persona que vas a conèixer i que no t’enganyin en cap aspecte.

Buscàvem serietat, professionalitat i confidencialitat, en comptes de les típiques fórmules d’internet o grups single.

ANTONIO I NURIA

He trobat l’amor de la meva vida gràcies a l’Agència Samsara.

GLORIA

Ens vau presentar fa ja més de cinc mesos i des del primer moment vam saber que havíem trobat la persona que estàvem esperant.

La vida ens ha canviat completament i som molt feliços, ja tenim data de casament per aquest any. La vostra manera tan professional de treballar ens va agradar molt i volem donar-vos les gràcies per haver fet possible que ens coneguéssim.

Estem molt contents i molt agraïts. Gràcies perquè amb la vostra feina canvieu la vida de la gent.

ALBERTO I CRISTINA

He conegut l’home que havia somniat: l’Ernest!

Estic enamorada? No ho sé… però tot ha canviat i ara la meva vida ha agafat més significat… Tinc moltes ganes de conèixer-lo… i d’apostar per ell, perquè és un home amb molts valors i qualitat humana i el seu amor m’omple d’alegria!

Us vull donar les gràcies de tot cor per la vostra màgia que ha fet possible convertir un somni en realitat! Una abraçada gran per a tot l’equip!

NURIA

Després d’un any i mig de quedar amb dones per diferents mitjans, em vaig adonar que aquestes formes de fer eren impersonals, oportunistes.

En alguns casos vaig arribar a sentir-me com “la cita del dia”. Un dia em va arribar la inspiració i vaig pensar: per què no contractes els serveis d’uns professionals amb experiència en aquests temes?

Puc dir que SamSara m’ha ajudat a trobar “LA FELICITAT”.

JOSEP

Espero que el nostre testimoni animi a d’altres persones a decidir conèixer-vos.

Sou realment molt professionals, molt discretes i properes.

MARÍA I LUÍS

Més de 25 anys al teu servei

A SamSara em van proporcionar un tracte exquisit i vaig poder trobar la meva dona, la qual és a data d’avui la meva parella.

Recomano SamSara perquè, a més a més del tracte rebut, és una agència professional i seriosa.

PEDRO

Tant la Marta com jo hem de donar-vos les gràcies per haver-nos presentat. Fa més de 5 mesos que sortim plegats.

La nostra relació s’ha consolidat i ja només ens falta la data del casament (aquest any i per l’església).

DANIEL

A SamSara he trobat la meva mitja taronja, després de diferents relacions frustrades.

Recomano SamSara perquè saben encaixar persones

ROBERT

En Domingo i jo volem agrair-vos el vostre interès en conèixer el nostre dia a dia.

La nostra relació va endavant; us donem les gràcies pel fet d’haver-nos conegut a través de SamSara.

MONTSE

Un familiar em va animar a contactar amb SamSara, ja que ell havia trobat parella gràcies a vosaltres.

Van començar les presentacions i a la tercera vaig aturar-les, ja que vaig conèixer la que és a hores d’ara la meva parella estable. Estic molt content i agraït a la serietat i professionalitat de l’equip de SamSara.

DOMINGO

Gràcies a SamSara he conegut grans persones i, en aquests moments, portem gairebé 5 mesos sortint amb l’Elena.

Estem en unes edats (58 en el meu cas) en què portem amb nosaltres experiències i costums difícils de modificar, però amb amor i il·lusió, s’aconsegueix.

ALBERT

El Pare Noel aquest any m’ha portat felicitat. He trobat la dona de la meva vida gràcies a vostès. Em van presentar l’Ana i la meva vida ha canviat.

Tinc il·lusió i un futur sentimental. Ens estimem, hem estat de sort.

RICARD

No tenia experiència en aquest tipus d’agències, era una mica escèptica, però tenia molt clar que trobar algú “al món de la nit” o per internet no era el meu camí.

Aquests mitjans no van amb mi i després d’una relació de gairebé 4 anys i prop dels 40, volia conèixer gent però d’una altra forma.

MERCÈ

Em vaig apuntar gràcies a un familiar que s’havia apuntat i defensava el mètode, ja que pots estalviar-te sorpreses.

Vaig tenir molta sort, la primera presentació va ser l’encertada (també la primera presentació per a ell!).

CLAUDIA

Estic molt content d’haver conegut la Lídia.

Espero que la relació es consolidi i vagi endavant. Moltes gràcies per la vostra atenció.

MARC

A SamSara vaig trobar una persona com jo, “normal”, sense estridències ni afany de protagonisme.

Recomanaria SamSara perquè sou seriosos i teniu un respecte cap a les persones que crec que no tenen les altres agències

DAVID

Tot i que no vaig trobar parella a través vostre, em fau fer dos favors molts importants: primer em vau ajudar a dir NO i a no tornar amb la meva ex (una relació absorbent i autodestructiva).

En segon lloc, em vau predisposar emocionalment per trobar parella, la meva actual dona, la Mireia. Moltes gràcies per tot.

PAU

El millor que m’emporto de SamSara és a l’home de la meva vida: una gran persona amb qui comparteixo molts interessos, activitats, punts de vista, opinions, amics, somriures… Tot just ara estem preparant el nostre casament!

NATALIA

Als 30 anys sabia que encara podia conèixer una persona amb qui compartir una relació sòlida i amb valors comuns, i vaig penasr que era el moment de trobar-la.

Em va interessar que el personal de SamSara el formessin psicòlogues. També la situació, Diagonal-Aribau, era un altre aspecte en línia amb un servei seriós.

MIRIAM

A SamSara no hem d’escollir els nostres possibles candidats, ni vendre’ns abans de conèixer-nos Presenteu gent respectuosa i afí, fet que suposa un estalvi de temps.

La nostra experiència ha estat molt positiva, estem molt contents.

ESTER I PEPE

Gràcies a SamSara portem 3 anys feliçment casats Hem ampliat la família, tenim un preciós nadó de 18 mesos que és la delícia del germà gran i de tota la família.

MATEO I LIDIA

Marc: Si com jo creieu que l’amor és fonamental per a la felicitat completa de la persona, i de la manera convencional encara no us ha arribat, us recomano SamSara.

A mi m’ha funcionat!

MARÍA I MARC

Després de diverses experiències en webs, vaig decidir visitar SamSara a través d’una amiga que coneixia la Maria del Carme Banús. La vostra pàgina i els vostres continguts web em van semblar realistes.

Quan em vaig inscriure era escèptic, però la selecció de persones compatibles va ser la clau de l’èxit.

TOMÁS

Resulta molt difícil trobar la persona adequada amb qui poder iniciar una vida en comú.

L’equip de SamSara m’ha presentat un home meravellós, del qual n’estic molt enamorada i que es complementa perfectament amb mi.

Som molt feliços i ens casarem aquest any!

CAROLINA

La meva consultora treballa a nom meu. Les presentacions han anat francament bé.

Per a la meva parella i per a mi és com si un amic comú ens hagués presentat.

GABRIEL

Maria del Carme m’ha ajudat molt en les sessions de Love Coaching.

Ara sé com projectar i mostrar millor els meus punts forts davant els altres.

JOAN

Quan algú em comenta que ha fracassat a internet, li recomano sempre que truqui a SamSara ja que a mi em funciona.

El seu métode per trobar parella és seriós i efectiu.

MARIA LLUÏSA

Després de diferents relacions frustrades i amb cert desànim, vaig decidir anar a SamSara.

Us puc dir que fer fi he trobat parella, amb ella sento que la meva vida torna a vibrar.

MIQUEL

En parella la vida te un altre color. T’esperem!

Maria del Carme Banús

T’esperem!

*Com que és un servei personalitzat, la nostra àrea d’actuació és Catalunya