Preguntes Freqüents

FAQS

Què vol dir SamSara?

SAM i SARA simbolitzen una parella: dues persones que miren juntes cap a la mateixa direcció.

Què és date coaching?

És acompanyar-te en el procés de conèixer a la persona que serà la teva parella utilitzant les millors eines de coaching i psicologia per potenciar les teves possibilitats d’èxit.

Què és una matchmaker?

És l’experta en l’art de formar parelles.

Quants clients té SamSara?

A Samsara disposem d’una àmplia base de dades de persones d’ estat civil lliure que volen iniciar una relació estable. Ens anunciem cada dia als principals mitjans de comunicació per mantenir-la i renovar-la. Som líders en el sector des de 1995.

Quantes persones podré conèixer?

El número de persones que podràs conèixer a través dels nostres serveis varia en funció de la teva edat, característiques personals i del perfil de la parella que vols trobar.

Com són els clients de SamSara?

Els nostres clients són persones solteres, separades, divorciades o vídues, amb èxit professional i personal que desitgen compartir la seva vida afectiva.

Quin és l’àmbit d’actuació de Samsara?

El nostre àmbit d’actuació és Catalunya, però disposem també a la nostra base de dades de clients d’Andorra i de les Illes Balears.

Hi ha un seguiment de les presentacions?

Sí, és clar. Després de l’entrevista en profunditat amb una de les nostres psicòlogues s’agenda una sessió de Date Coaching amb la nostra directora M. del Carme Banús. A partir d’aquí es comença amb el procés de selecció, presentació de candidats/es i l’assessorament que es requereixi. Després de cada presentació recollim les teves impressions sobre la persona presentada; tu decideixes si vols continuar coneixent-la o si demanes una nova presentació

Coneix el métode

Hi ha un seguiment de les presentacions?

A Samsara volem donar-te el millor servei, i és per això que posem a la teva disposició els millors professionals.

veure el nostre equip

T’esperem!

*Com que és un servei personalitzat, la nostra àrea d’actuació és Catalunya