Preguntes Freqüents

FAQS

Què vol dir SamSara?

Simbolitza una parella, Sam i Sara: dues persones que miren juntes cap a la mateixa direcció.

Què és date coaching?

És acompanyar-te en el procés de conèixer la persona que serà la teva parella; a SamSara utilitzem les millors eines de coaching i psicologia per potenciar les teves possibilitats d’èxit.

Què és una matchmaker?

És una persona experta en l’art de formar parelles.

Quants clients té SamSara Matchmaking?

A SamSara tenim una àmplia base de dades de persones d’estat civil lliure que volen iniciar una relació estable. Ens anunciem cada dia als principals mitjans de comunicació per mantenir-la i renovar-la. Som líders en el sector des del 1995.

Quantes persones podré conèixer?

El número de persones que podràs conèixer a través dels nostres serveis varia en funció de la teva edat, característiques personals i del perfil de la parella que vols trobar.

Com són els clients de SamSara Matchmaking?

Els nostres clients i clientes són persones solteres, separades, divorciades o viudes, amb èxit professional i que també desitgen tenir èxit en la seva vida afectiva.

Quin és l’àmbit d’actuació de Samsara Matchmaking?

El nostre àmbit d’actuació és Catalunya, però disposem també a la nostra base de dades de clients d’Andorra i de les Illes Balears.

Hi ha un seguiment de les presentacions?

Sí, per suposat. Després de l’entrevista en profunditat amb una professional del nostre equip, agendem una sessió de Date Coaching amb la nostra Directora i Matchmaker M. del Carme Banús. A partir d’aquí comenem el procés de selecció, presentació de candidats/es i quedem a la teva disposició per assessorar-te i acompanyar-te durant tot el recorregut. Després de cada presentació recollim les teves impressions sobre la persona presentada: tu decideixes si desitges seguir coneixent-la o si sol·licites una nova presentació.

Coneix el mètode

T’esperem!

*Com que és un servei personalitzat, la nostra àrea d’actuació és Catalunya