Històries d’èxit

Testimonis

El Mètode SamSara ha demostrat el seu elevat nivell d’eficàcia per trobar parella. Hem contribuït a que milers de persones es coneguin i iniciin una relació estable. Llegeix alguns dels nostres testimonis:

Mauro i Marta

“Em llevo i penso en ell, durant el dia somric tot pensant en ell, el meu darrer pensament abans d’anar a dormir és ell… y tot i que no recordo els meus somnis, sé que ell hi és.

Gràcies, equipàs de SamSara, des del primer dia que us vaig conèixer per la vostra acollida, cordialitat, sensibilitat, educació i caliu amb què em vau tractar… i que ha donat fruit. Heu fet que coneixés la persona més meravellosa del món: en Mauro, que em fa riure, estimar, vibrar, il·lusionar-me, creure, apostar, lluitar, compartir, entregar-me, estimar, saltar, donar tot el millor de mi… Com podria trobar algú que em fes sentir així?

Tenia clar, per les referències, que no podia ser per les webs… fins que us vaig trobar!

Les entrevistes, xerrades, comentaris… la vostra professionalitat fa que ens coneixem i pugueu saber qui encaixa amb el nostre perfil…y després del meu exitàs, no dubteu que animaré totes les persones que busquin el mateix que jo a que us vingui a conèixer.

PD: T’estimo molt, Mauro, i desitjo que siguis l’home de la meva vida.“

T’esperem!

*Com que és un servei personalitzat, la nostra àrea d’actuació és Catalunya