Històries d’èxit

Testimonis

El Mètode SamSara ha demostrat el seu elevat nivell d’eficàcia per trobar parella. Hem contribuït a que milers de persones es coneguin i iniciin una relació estable. Llegeix alguns dels nostres testimonis:

Mila

Després de diverses experiències en webs, em semblava impossible trobar la persona adequada per iniciar una relació seriosa Em van recomanar l’agencia SamSara, vaig veure els vostres continguts i testimonis a la web i em van semblar realistes.

Em vaig apuntar a SamSara per tenir la seguretat de confiar en la persona que vas a conèixer i que no t’enganyin en cap aspecte, jo buscava serietat.

A SamSara em van tractar de forma especial i em van fer sentir acollida i amb un tracte excel·lent, professionalitat i confidencialitat.

Gràcies a SamSara m’han presentat un home meravellós de qui estic molt enamorada i que es complementa perfectament amb mi.

Recomano SamSara perquè saben encaixar persones compatibles.

Amb en Miguel vam iniciar una relació i poc temps després la vam deixar; al tornar un altre cop amb la relació veig que ell és la persona que complementa la meva vida, em sento feliç, és un home encantador i ell per la seva part també em diu que se sent bé amb mi.

Moltes gràcies per ajudar-me a trobar la meva mitja taronja!

T’esperem!

*Com que és un servei personalitzat, la nostra àrea d’actuació és Catalunya