Llibres recomanats per SamSara Matchmaking

Per aprofundir en el món de la parella

De single a LP

Estàs cansat o cansada d’escoltar la melodia de la vida en solitari?

Desitges trobar la parella ideal i ballar plegats la música de l’amor?

Si ets un d’aquests singles que ja no troben cap avantatge en la vida imparella i desitges una relació satisfactòria i duradora, aquest llibre t’ofereix les claus per aconseguir-lo. Un apassionant viatge cap a l’amor veritable, que té la seva primera parada en l’autoconeixement, per detectar els factors limitadors que t’han impedit trobar parella, i que continua amb la compatibilitat, la clau per trobar la persona adequada. Una lectura pràctica i entretinguda que inspirarà el lector que busca una relació de qualitat.
M. del Carme Banús & Montserrat Ribot.

El secreto de la seducción

CÓMO CONQUISTAR AL HOMBRE DE TU VIDA

La seducció és ciència o és efecte de l’atzar? Aquest manual et desvetllarà les incògnites definitivament.

Les seves pàgines són un curs complet sobre l’art de la seducció: teoria,pràctica, tests de rendiment i fins i tot un examen final.

Els autors passen revista a declaracions i pensaments sobre el tema, i arriben a la conclusió de que tota dona porta en el seu interior una deessa que ha d’aprendre a despertar.
Maria del Carme Banús & Álex Martín
El Aleph

Un màster complet en irresistibilitat!

Encuentros en una agencia matrimonial

12 HISTÒRIES REALS.

Els protagonistes d’aquestes històries de trobades amoroses són reals, tots ells van ser clients de SamSara MatchMaking, Agència per Trobar Parella, i a través seu van trobar la persona que estaven buscant. Potser el lector coincidirà amb ells al super, a la perruqueria, que sigui el cap d’informàtica de la seva empresa o el cambrer del seu bar. Llegir les històries.

Sedueix-lo

TOTS ELS SECRETS PER SER UNA DONA IRRESISTIBLE

La necessitat de seduir és tan antiga com el món. Però uns lliguen molt i, en canvi, molts fracassen ben sovint. Quin és el secret? Hi ha fórmules infalibles? És determinant el físic, o bé hi ha d’altres recursos per atraure la persona estimada? Com es manté la passió?

Aquest llibre dóna la resposta a aquestes i a moltes més preguntes.

Tècniques, consells, tests i testimonis formen una guia pràctica que t’ajudarà a trobar la teva parella ideal i a consolidar la teva relació. L’experiència d’una agent matrimonial t’ajudarà a convertir-te en una dona irresistible i a portar les regnes de la teva vida sentimental.

Maria del Carmen Banús & Álex Martín
Pràctics Columna

T’esperem!

*Com que és un servei personalitzat, la nostra àrea d’actuació és Catalunya