Històries d’èxit

Testimonis

El Mètode SamSara ha demostrat el seu elevat nivell d’eficàcia per trobar parella. Hem contribuït a que milers de persones es coneguin i iniciin una relació estable. Llegeix alguns dels nostres testimonis:

Albert i Angels

La primera trobada amb la Marta va ser molt cordial i va durar tota la tarda. Tot i que ens havíem tancat el contacte, la setmana següent vam estar parlant molt sovint i vam veure clar que ens anàvem a donar una segona oportunitat.

I aquest inici de camí ha fet nèixer un gran raig d’atracció, d’il·lusió, de ganes de fer-lo junts, perquè ens hem adonat que ens agradem, que som capaços de donar-nos estimació mútua i de compartir i confrontar les nostres realitats, així com també acceptar allò que aporta cadascú a la parella.

L’Àngels és una dona com n’hi ha poques: sensible, lluitadora malgrat les dificultats que ha tingut a la vida, entregada als fills, afable i molt més. I realment és una dona per il·lusionar-se de veritat, en tots els sentits, discurs, contingut, atractiva i amb presència exquisida.

Puc dir-vos amb el cor a la mà que he sentit aquest batec tan especial de la vida des de la primera trucada que ens vam fer. Hem decidit comprometre’ns amb l’Àngels, de forma espontània i natural, iniciar el camí junts sense apriorismes, sense condicions. Estem convençuts i tenim ganes de construir un amor sense data de caducitat.

Tots dos estem molt agraïts de la feina que heu fet i que, a través vostre, la vida ens hagi confrontat. Ha estat un regal de la vida.

T’esperem!

*Com que és un servei personalitzat, la nostra àrea d’actuació és Catalunya