Històries d’èxit

Testimonis

El Mètode SamSara ha demostrat el seu elevat nivell d’eficàcia per trobar parella. Hem contribuït a que milers de persones es coneguin i iniciin una relació estable. Llegeix alguns dels nostres testimonis:

Mercè

No tenia experiència en aquest tipus d’agències, era una mica escèptica, però tenia molt clar que trobar algú “al món de la nit” o per internet no era el meu camí. Aquests mitjans no van amb mi i després d’una relació de gairebé 4 anys i prop dels 40, volia conèixer gent però d’una altra forma.

Decidida a provar aquest camí, em quedava el repte de conèixer SamSara personalment. Per fer-ho, em vaig apuntar anònimament a una de les conferències-taller que imparteixen. Allà vaig conèixer la Maria del Carme Banús, directora de l’agència, i vaig veure els llibres que havia escrit. Bé, sembla que tenen experiència.

Un cop allà, veus el funcionament de l’agència, com atenen, la forma tan seriosa amb la que es prenen el seu treball, la confidencialitat i el tracte que ofereixen. D’aquesta manera em van convèncer que la meva necessitat era molt digna i que SamSara era també molt digna per dipositar-hi la meva confiança.

Decidida a trobar parella, vaig concertar una entrevista i em va atendre la Natàlia. En tot moment em va fer sentir molt animada i recolzada. Tot està fet amb molt de gust, detall i dedicació. Tot va sorgir molt natural i realista, es va dirigir a mi sense pressions per prendre una decisió. Jo tenia la darrera paraula.

Després de gairebé 3 hores vaig tenir molt clar que potser no trobaria parella, perquè és difícil, però estava convençuda que coneixeria gent nova. Gent en la meva mateixa situació, amb edats diferents i amb vides molt diverses. Havia de provar-ho.

A més a més de les presentacions que et faciliten, vaig seguir apuntant-me als cursos-taller gratuïts que imparteixne, ja que la seva experiència dóna molta informació, molt valuosa per a adonar-te de com ho estàs fent. A més a més, als cursos va tothom, gent de dins i de fora de l’agència, i això t’obre moltes possibilitats.

La sorpresa va sorgir quan en un d’aquests tallers em va canviar la vida. Vaig sortir parlant amb un company de taller, i ja mai més he estat sola. La química havia fet la seva feina…

T’esperem!

*Com que és un servei personalitzat, la nostra àrea d’actuació és Catalunya