Llibres recomanats per SamSara

Per aprofundir en el món de la parella

De single a LP

Estàs cansat o cansada d’escoltar la melodia de la vida en solitari?

Desitges trobar la parella ideal i ballar plegats la música de l’amor?

Si ets un d’aquests singles que ja no troben cap avantatge en la vida imparell i desitges una relació satisfactòria i duradora, aquest llibre t’ofereix les claus per aconseguir-lo. Un apassionant viatge cap a l’amor vertader, que té la seva primera parada en l’autoconeixement, per detectar els factors limitadors que t’han impedit trobar parella, i que continua amb la compatibilitat, la clau per trobar la persona adequada. Una lectura pràctica i entretinguda que inspirarà el lector que busca una relació de qualitat.
M. del Carme Banús & Montserrat Ribot.

Encuentros en una agencia matrimonial

12 històries reals.

Els protagonistes d’aquestes històries de trobades amoroses són reals. Potser el lector coincidirà amb ells al super, a la perruqueria, que sigui el cap d’informàtica de la seva empresa o el cambrer del seu bar.

Sedueix-lo

Tots els secrets per ser una dona irresistible

La necessitat de seduir és tan antiga com el món. Però uns lliguen molt i, en canvi, molts fracassen ben sovint. Quin és el secret? Hi ha fórmules infalibles? És determinant el físic, o bé hi ha d’altres recursos per atraure la persona estimada? Com es manté la passió?

Aquest llibre dóna la resposta a aquestes i a moltes més preguntes.

Tècniques, consells, tests i testimonis formen una guia pràctica que t’ajudarà a trobar la teva parella ideal i a consolidar la teva relació. L’experiència d’una agent matrimonial t’ajudarà a convertir-te en una dona irresistible i a portar les regnes de la teva vida sentimental.
Maria del Carme Banús & Álex Martín
Pràctics Columna

L’agència matrimonial líder a Catalunya!

ESTEM AL TEU SERVEI

Volem conèixer-te:
Envia’ns les teves dades a través del formulari i ens posarem en contacte amb tu per concertar entrevista informativa. També ens pots trucar al 93 362 23 29
Si ara és un bon moment per tu per trobar parella. T’esperem!

*Al ser un servei personalitzat, la nostra àrea d’actuació és Catalunya