II Part – Entrevista a SamSara a “El Suplement” de Catalunya Ràdio

A la publicació anterior avançàvem la primera part de l’entrevista que la periodista Txell Bonet va fer a la Maria del Carme Banús, fundadora i directora de SamSara, al programa “El Suplement” de Catalunya Ràdio.

T’oferim tot seguit la segona part de les preguntes (P) i respostes (R) que t’ajudaran a conèixer com et pot ajudar SamSara a trobar parella estable.

[button link=”https://www.samsara.es/ca/tour-virtual/contacto/” type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] T’AGRADARIA TROBAR LA TEVA PARELLA IDEAL?[/button]

 

Dones i Homes que busquen parella

P: Quin és el perfil de persones que ve a SamSara: hi ha gent gran, també hi ha gent jove?

R: Les persones vénen a partir d’uns 34 anys, és en aquell moment que els amics ja tenen parella, comencen a tenir fills i diuen “jo també tinc ganes de tenir una relació”. La persona més gran que tenim en aquests moments és un senyor de 83 anys, però totes les edats són bones per l’amor.

Recordo que fa poc va venir un senyor de 77 anys, molt ben conservat, molt maco, li vaig dir que teníem una persona amb qui s’agradarien moltíssim i ha trucat per dir que mai s’hauria imaginat que li podríem presentar aquesta persona, com de bé estava. Li havia costat molt decidir-se però estava encantat d’haver-ho fet.

És un senyor que estava superil·lusionat de començar una relació amb qui compartir. Recordo que quan va venir em va dir: “Maria del Carme, jo em sento molt sol i haig de fer alguna cosa”.

P: Quan una persona ve, fa unes peticions: m’agradaria trobar algú que no fumi o que no tingui fills petits o que no tingui mascotes …

R: La persona ve amb la “carta als Reis”; hi ha el que la persona vol però nosaltres som els professionals. De vegades veig que a aquesta persona li podria agradar moltíssim alguna persona que no acaba d’encaixar.

Per exemple, un senyor em va dir que li agradaven les noies molt altes, mínim 170 cm. Jo li vaig veure una persona que feia 152 cm, jo li vaig trucar i li vaig dir que tot i que l’alçada era inferior, li podria agradar molt per diversos motius. Ell em deia que no i que no, però jo li vaig dir que per quedar i fer un cafè, no perdia res, va acceptar i resulta que fa ser un flaix estupend.

De vegades ens posem en coses físiques però el que t’enamora d’una altra persona són altres coses: la manera de parlar, els projectes de vida que té, com et sents al seu costat, etc

como encontrara pareja estable

P: Hi ha algú que durant aquest any ha conegut moltíssimes persones, qui s’emporta el rècord?

R: Un senyor que es va quedar vidu, que portava cinc o sis anys vidu, simpàtic, amable. Tenia moltes persones molt maques per presentar-li i es va enamorar de la persona que va fer 30. S’han casat i tenen una relació fantàstica, són una parella molt maca.

P: Feu una fotografia quan la persona ve a l’agència?

R: Quan ve la persona li fem una fotografia perquè així sempre que truca l’associem amb la seva foto. Quan troben parella, i vénen a veure’ns per agrair-nos com de bé estan, jo els ensenyo la fotografia de com eren quan es van inscriure i com estan ara, i l’amor és el millor maquillatge.

Quan una persona està il·lusionada, és fantàstic i tots estem més guapos.

Com i per què va començar Samsara?

P: Parlem de tu, com comences aquesta aventura?

R: Jo era secretària de direcció en una empresa internacional, tenia un cap fantàstic però vaig sentir que necessitava fer una altra cosa, que volia fer una agència matrimonial i ser el camí més curt per trobar parella.

P: En aquell moment, el 1995, lideraves un grup

R: Jo tenia una parella que tenia un restaurant i per ajudar-lo a ell, vaig fer un grup de singles a principis del 1994 que funcionava molt bé. Em van assessorar molt bé i em van donar molt suport, em van acompanyar a comprar un ordinador, em van parlar de centres de negocis, em van dissenyar la tarja i el logo,… Vaig pensar que això que començava tan bé, aniria molt bé.

P: Tu has trobat la teva parella a l’agència? T’ha costat trobar parella?

R: Em va costar trobar parella i possiblement per això tinc la vocació que tinc, que les persones ho tinguin més fàcil de com ho vaig tenir jo.

P: Aquesta professió que aquí sembla curiosa, a altres països existeix. Els pares d’una amiga japonesa es van conèixer d’aquesta manera. A la Xina, falten dones per la política del fill únic…

R: Tinc una amiga que té molts negocis a la Xina i em diu que haig de posar una agència a la Xina, allà les mares es reuneixen a la plaça amb una foto del seu fill per trobar-li parella.

P: Aquí a casa nostra també hi havia el tema de la pubilla i l’hereu, quan s’havien d’unir terres.

R: La tradició de buscar parella està en totes les societats i cultures.

A l’Índia, també les mares busquen parella als fills i ells ho accepten perquè pensen que qui millor que les mares per saber qui els convé.

Estem en una societat que volem enamorar-nos i nosaltres facilitem que es coneguin persones que són singles i volen una relació de parella.

Pots escoltar l’entrevista sencera aquí.

Vols trobar parella estable amb un mètode eficient, personalitzat i amb les màximes garanties de professionalitat i confidencialitat? Truca’ns al 93 362 23 29 i t’informem sense compromís!