L’estiu: època ideal per a començar una relació

SamSara | 02 juny 2021 | Bloc, Consells per a dones, Consells per a homes

L’estiu s’apropa mica en mica. Els dies s’allarguen, arriba el bon temps i les tardes asseguts a una terrasseta a la fresca amb una bona copa de vi i bona conversa, gairebé són aquí.

¿Per què l’estiu és una de les èpoques on més relacions s’inicien?

Tenim més temps lliure.

Gràcies a les jornades intensives i les vacances, molta gent disposa de més temps per a l’oci i per dedicar-se a un mateix.

En aquesta situació és més senzill posar temps i energia, sense presses però sense pauses, en sortir de la rutina, socialitzar, participar en noves activitats i conèixer gent nova, descansar i relaxar-se.

Més hores de sol

Els dies són més llargs.

És veritat que la jornada intensiva i les vacances estiuenques no arriben per a tothom… i si arriben, tenen una durada determinada, però amb l’estiu, els dies es van allargant i tenim més hores de llum per fer activitats.

Això influeix positivament al nostre estat d’ànim i ens convida a sortir de la rutina i trobar de forma activa més temps lliure i per a l’oci.

El nostre bioritme es regula amb les hores de llum solar i que hi hagin més estones de llum i es faci de nit més tard, fa que estiguem més receptius i amb més energia. El bon clima, definitivament, també col·labora en despertar les ganes de sortir de casa i relacionar-se.

Com a conseqüència de tot el que hem comentat, l’estiu ens convida a socialitzar més. Tot allò ens ajuda a mostrar la millor versió de nosaltres mateixos, i oferim una imatge molt més atractiva.

Alguns dels factors que influeixen a l’estat d’ànim i com aprofitar-los

L’estiu estimula la libido.

No podem oblidar que el clima, d’alguna manera, també afecta al desig: fa millor temps, la temperatura puja i fem el canvi d’armari, arriba la roba d’estiu.

Mostrem més pell, escollim colors més llampants, estampats més vistosos… Mirem, ens deixem veure i estem més atents i receptius tant amb la nostra pròpia corporalitat com a la dels altres.

Tenir més temps disponible i estar amb un millor estat d’ànim, a vegades també impacta positivament en la cura que posem en el nostre aspecte físic.

L’estiu definitivament estimula el sentit de la vista

Com treure partit d’aquests factors si estàs cercant l’amor?

  • Aprofita el temps lliure i l’augment d’hores de llum natural per dedicar-te temps i reconectar amb tu mateix. Dedica temps a les teves amistats, als teus hobbies, a cuidar la teva salut i estimular les teves passions a la vida. Estar relaxat, ser autèntic i oferir la teva millor versió és allò que et farà més atractiu!
  • A l’estiu s’inicien més relacions, sí, però compte: són relacions de tot tipus. Si el que busques és una parella estable evita malentesos i deixa-ho clar des del començament.
  • No es tracta de que l’estiu esdevingui una nova feina i la cerca de parella una nova obligació: no cremis les teves ganes, il·lusions i energia en conèixer persones per conèixer: centra els teus esforços en persones seleccionades, persones interessants que tinguin un perfil compatible amb tu i que també estiguin cercant l’amor. Si necessites assessorament expert en aquest procés, no dubtis en trucar-nos. A SamSara podem ajudar-te.
  • Aprofita tot el que l’estiu ofereix en matèria de moda, però sempre amb criteri. És millor un estil natural, alegre i cuidat abans que recarregat i ostentós, i sempre és millor insinuar que mostrar.
Foto por cortesia de Jeremy Bishop