Com trobar parella després dels 60 anys

Samsara | 04 febr. 2021 | Bloc, Consells per a dones, Consells per a homes

Creus què és difícil trobar parella després dels 60 anys?

No, NO ho és, i en aquest article t’expliquem per què sí és possible.

Consells per trobar parella després dels 60 anys

Després dels 60 anys, la majoria de persones senten que tots els àmbits de la seva vida ja estan coberts.

Als 60 anys ja es gaudeix d’una estabilitat econòmica, professional i familiar, però després d’una separació, un divorci o una pèrdua, poden trobar a faltar el que una parella els aportava al seu dia a dia.

Tornar a obrir-se a l’amor és una opció a qualsevol edat i en aquesta etapa en concret, tens un context amb molts avantatges.

  • Estàs més alliberat de les responsabilitats de la família i tornes a pensar en les teves necessitats personals.
  • Pot ser que falti poc per a la teva jubilació o que ja estiguis jubilat, i per tant disposis de més temps.

En aquestes dues situacions, què millor que gaudir del temps en parella?

SamSara, la teva agència matrimonial per trobar parella

Trobar parella després dels 60 anys no és impossible i a SamSara tenim un métode amb el que portem més de 20 anys unint a domes i homes feliçment.

En aquesta situació, moltes persones anhelen un futur al costat d’una persona afí i per trobar-hi, hi ha una opció especialment atractiva: les agències per trobar parella.

A SamSara, l’agència per trobar parella líder a Catalunya, el procés es desenvolupa en diverses fases:

  • Primer vas a una entrevista amb un psicòleg especialitzat, que defineix la teva personalitat i necessitats i també, les de la teva parella ideal.
  • En segon lloc, et facilita el contacte de persones afins perquè us pugueu conèixer.
  • I finalment, obtens un seguiment amb psicòlegs i experts en coaching, per treballar qualsevol aspecte de les teves relacions sentimentals.

[button link=”https://www.samsara.es/ca/tour-virtual/contacto/” type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] Reserva la primera entrevista gratuïta a Samsara[/button]

T’agradaria trobar parella i no saps com fer-ho?

Les agències per trobar parella són una gran opció per a les persones que busquen una relació a llarg termini i volen la seguretat més gran possible.

En aquest aspecte, SamSara actua com a intermediari verificant l’edat i l’estat civil de tots els seus clients, aportant-los garanties i tranquil·litat.

A més, comptes amb el suport de professionals experts en relacions, que podran guiar-te en aquest procés fins que trobis a una parella ideal amb la qual compartir la teva vida i ser més feliç.

Si vols trobar parella en un entorn segur, professional i totalment personalitzat, reserva la teva primera entrevista gratuïta amb Samsara, l’agència matrimonial per trobar parella líder a Catalunya amb més de 25 anys d’experiència.

Foto de Alex Green en Pexels