Com trobar parella després dels 40 anys

Samsara | 20 gen. 2021 | Bloc, Cercar parella, Parelles

Creus què és complicat trobar parella després dels 40 anys?

Si tens més de 40 anys, el més probable és que la majoria dels teus amics estiguin casats i tinguin fills (o que tinguin relacions de llarg recorregut).

Encara que no tots tenim per què seguir el mateix camí, la veritat és que a vegades resulta fàcil sentir-se fora de lloc: el tipus de plans amb els teus amics canvien, cada un té el seu propi projecte de vida… I sents que al teu propi projecte li manca una peça; la parella.

Aquestes sensacions s’accentuen especialment si has arribat a un moment de la vida al que busques estabilitat i una persona amb la qual formar una família.

Com podem trobar parella després dels 40 anys

Per sort, hi ha moltes formes de trobar parella després dels 40.

Ara veurem quines opcions tenim a l’any 2021 i analitzarem els pros i els contres de cada opció:

“Esperar que arribi” aquesta persona especial

Sona romàntic, però el resultat de seure a esperar no sol ser gens satisfactori.

Aquesta pot ser una opció per tu si encara no el tens del tot clar, però si saps que vols trobar parella, et recomano ser proactiu.

 Potenciar la teva vida social

Els cercles socials són un focus interessant per a conèixer gent i trobar parella.

No obstant això, després dels 40 és comú que el teu cercle social es redueixi i que ja coneguis a les persones del teu entorn. Al mateix temps, és més difícil trobar nous cercles o llocs on socialitzar.

Aquesta pot ser una bona opció per tu si et sents còmode en nous entorns i tens molt de temps disponible.

Si no és el teu cas, potser és millor triar una opció més pràctica.

Obrir-te un perfil a una App de cites

Actualment moltes persones opten per una app de cites, aquesta opció és gratuïta i et permet connectar amb moltes persones a prop teu.

No obstant això, els filtres per interessos solen ser bastant limitats, de manera que la recerca pot esdevenir un procés llarg de prova i error.

A el mateix temps, les webs i aplicacions ofereixen poques garanties respecte a la identitat de les teves cites, de manera que moltes persones perden la confiança en aquest sistema.

Tingues en compte que, en general, els seus usuaris busquen romanços fugaços, així que si busques una relació en el llarg termini, potser requereixi un extra de temps i esforç trobar la teva parella ideal.

Entrar a una agència per trobar parella

Una agència és el camí més curt i personalitzat per trobar parella.

Així és com funciona a Samsara, l’agència per trobar parella líder a Catalunya:

  • Un psicòleg t’entrevista, analitza el teu perfil i defineix el de la teva parella ideal.
  • Després busca persones afins i us facilita el contacte perquè pugueu tenir una cita.
  • Es realitza un seguiment per part de psicòlegs i professionals de coaching durant tot el procés.

Anar a una agència és una bona opció si vols saltar la interminable i frustrant recerca de les opcions anteriors, si el teu temps és limitat o si vols aprofundir en les teves relacions afectives amb l’acompanyament d’un professional.

Un altre avantatge que proposa Samsara és que actuen com a intermediaris verificant la identitat de les teves cites. D’aquesta manera t’assegures que la seva edat i estat civil siguin reals, fent que el procés sigui molt més segur.

A més, és la opció més confidencial, i és que no tothom se sent còmode mostrant públicament a les persones properes que veu en el seu dia a dia com succeeix en les aplicacions.

Si vols trobar parella amb un assessorament professional, de manera confidencial i amb persones afins a la teva personalitat, fes una primera entrevista gratuïta a Samsara, l’agència per trobar parella líder a Catalunya amb més de 25 anys d’experiència.