Com tenir una relació de parella consolidada amb el Mètode SamSara

Samsara | 12 març 2021 | Bloc, Cercar parella, Trobar parella

Si estàs en procés de trobar parella estable, ja saps que no és gens fàcil coincidir amb la persona adequada.

El Matchmaking, és a dir, fer que coneguis la persona més compatible, és la base del servei que ofereix SamSara, agència per trobar parella estable. A més a més, les relacions que formem és caracteritzen per la seva durabilitat i solidesa.

Quin és el Mètode SamSara que fa que la relación de parella es consolidi?

A continuació t’expliquem les claus del nostre èxit.

Coneixer a les persones

La clau d’una relació sòlida resideix en “dues persones sòlides”.

A SamSara oferim sempre una primera entrevista, gratuïta i sense compromís, a totes aquelles persones que desitgen tenir parella estable.

Aquesta entrevista ens serveix per conèixer la vida afectiva, les experiències prèvies, les motivacions i el moment vital de cada candidat i candidata. El nostre equip de psicòlogues i coachs valorarà si és un bon moment per a tu per començar el procés i t’assessorarà en cas que sigui necessari.

Date Coaching

La importància del Date Coaching. Abans de començar a tenir presentacions, la nostra directora, Maria del Carme Banús, entrevista personalment cada candidat o candidata.

És important aprofundir més en l’àrea de relacions afectives per detectar els patrons de relació propis que poden ser facilitadors o bloquejadors i donar estratègies que ajudin a optimitzar les possibilitats d’èxit.

Matchmaking

La clau del nostre Matchmaking. Hi ha tres aspectes bàsics que permeten que les parelles puguin créixer i estretir vincles a mesura que avancen el seu curs: l’afinitat intel·lectual, l’afinitat afectiva i l’afinitat física.

Filtrem específicament tots els perfils de manera polièdrica, perquè pugueu estar alineats en l’àmbit intel·lectual, cultural i/o acadèmic, que pugueu compartir valors i objectius dins de la relació i que us pugueu sentir físicament atrets, en funció de les característiques que hem anat definint.

Som un equip humà, amb àmplia experiència i professionalitat, que fa una tasca que cap algoritme matemàtic pot fer per tu.

[button link=”https://www.samsara.es/tour-virtual/contacto/” type=”big” color=”red” newwindow=”yes”] SOL.LICITA AHORA LA TEVA ENTREVISTA SENSE COMPROMÍS[/button]

Presentacions de qualitat

Prioritzem la qualitat de les presentacions. No volem que perdis el temps ni que acumulis cites amb persones que no són les adequades per a tu.

Anar sumant experiències negatives només fa que et frustris i que acabis estant menys receptiu a l’hora de trobar parella. És per això que ens focalitzem a fer presentacions seleccionades.

Personalització del mètode SamSara

A SamSara, evolucionem amb tu. El nostre mètode és un procés continu de creixement, on la comunicació entre cada candidat o candidata i l’equip de psicòlogues i coach és una peça clau de l’èxit.

El recorregut que es fa des de la primera entrevista i el diàleg que es crea entre l’equip i el candidat o la candidata ajuda a redefinir els perfils propis i de la parella desitjada a, reelaborar prioritats i detectar possibles aspectes a millorar durant les cites.

A més a més, la nostra Guia SamSara ajuda a fer que cada persona pugui treballar, a títol individual, diferents aspectes relacionats amb la seva vida afectiva.

Assesorament en la relació de parella

Després de la primera cita, volem que hi hagi una segona, una tercera i… infinites més. És per això que quan has trobat la persona adequada (i ella t’ha trobat a tu) us assessorem en allò que considereu oportú.

Desitgem veure-us complir mesos i anys junts, i res ens fa més felices i satisfetes que rebre cada dia notícies dels avenços de les nostres parelles SamSara.. El moment en què feu el primer viatge plegats, quan decidiu anar a viure junts, propostes de casament, futurs naixements… tots aquests són moments de celebració a les nostres oficines.

Vols ser part de la propera parella estable i duradora que fem a SamSara? Contacta’ns al 933622329 i t’explicarem com podem acompanyar-te per aconseguir-ho.