Buscar parella: 3 propòsits que hauries de tenir aquest any 2021

¿Buscar parella per aquest any 2021?

El nou any és un moment de renovació, d’anàlisi i de perspectiva que ens permet veure amb més claredat en quin punt estem i què és el que volem en les nostres vides.

Buscar y trobar parella estable

Per això, no és d’estranyar que sigui una època en que moltes persones es plantegen la importància que té per a ells buscar i trobar parella l’any 2021.

Algú afí a tu amb qui compartir el teu dia a dia, amb qui construir un futur … Si bé és cert que es tracta d’un objectiu emocionant, és important que no ens deixem encegar.

A què em refereixo? Doncs al fet que de vegades el sol no ens deixa veure els estels. I en aquest cas, la voluntat de trobar parella fa que ens oblidem dels passos previs o ens precipitem a l’inici de la relació.

Tres propòsits per trobar parella aquest any 2021

El que et plantejo són 3 propòsits que et prepararan per trobar parella sense que et bloquegis en el procés:

Centra’t en tu

Deixa que et pregunti una cosa:

Ets la persona que t’agradaria conèixer? Aquesta pregunta (lluny de ser un motiu per frustrar), t’ajuda a enfocar-te en aquelles coses que vols millorar de tu mateix.

Si hi ha alguna cosa que t’agradaria canviar del teu caràcter o dels teus hàbits, fes-ho per aconseguir la millor versió de tu mateix.

No ho has de fer  per impressionar a les teves cites, sinó per desenvolupar-te personalment i apropar-te cada vegada més a la persona que vols ser.

Defineix el que busques en una parella

De vegades estem tan pendents d’agradar a l’altre que ens oblidem de valorar què és el que esperem de la nostra futura parella.

Pensa en quins són els factors imprescindibles per a tu en un company/a de vida: quins són els teus valors, el teu estil de vida, què et fa feliç …

Pot ser que desitgem tant trobar parella que passem per alt el que realment volem.

Em de ser sincers amb nosaltres mateixos, escoltar la nostra intuïció i no centrar-nos únicament en com d’adequada és aquesta persona, sinó també, si em notat “el feeling”, “l’espurna”, una connexió molt especial amb aquesta persona.  

L’objectiu no és crear un perfil inamovible ni posar unes expectatives massa altes a les nostres cites, sinó adonar-nos de com som i quines són les nostres necessitats, i a partir d’aquí, obrir-nos a conèixer gent amb la qual poder encaixar.

D’aquesta manera evitarem precipitar-nos,   tenint una idea clara del que volem i apreciant també les formes en les que ens pot sorprendre cada persona.

Dedica temps a les teves cites i gaudeix-ne

Quan tinguis una cita, evita ser excessivament analític. Si et marques un objectiu de forma molt contundent, és probable que t’oblidis de relaxar-te i gaudir del moment. Recorda que tot el que sents, el transmets!

Busquem en una parella, una persona amb la qual sentir-nos còmodes, així que una actitud positiva i oberta t’ajudarà a aconseguir que la cita flueixi de forma natural.

Quins són els teus propòsits per al 2021? Aquest podria ser l’any en què et presentem a la teva parella definitiva … ho has pensat?

Foto de Frank RiveroPexels