SAMSARA COMPLEIX 27 ANYS

Samsara | 16 febr. 2022 | Bloc, Cercar parella, Mitjans, Trobar parella

El dia de Sant Valentí de 1995 va aparèixer el primer anunci de SamSara Matchmaking, Agència Matrimonial a la Secció d’Anuncis Matrimonials de La Vanguardia. D’això fa 27 anys i aquí va començar la nostra historia com agència.

Moltes coses han passat des d’aquests dies, avui en dia ningú o pràcticament ningú s’anuncia en aquesta secció, ni tan sols sé si encara existeix.

Com trobar parella

La manera de trobar parella ha canviat també, ja que les discoteques del s. XXI es troben a internet. Sobre l’any 2000 va aparèixer al nostre país la primera web d’aparellament per internet: Match.com, que va tenir molt d’èxit.

Lligar per internet va passar a ser una manera guai amb la conseqüent invasió d’altres empreses que donaven i donen un servei similar.

També hem tingut la moda dels Singles, per tot arreu se’ns deia que ser Single era la bomba, i que va donar peu a tres Salons Singles durant els anys 2006-2007 i 2008; per cert, amb molt èxit d’assistència.

La normalització del col·lectiu LGBTI, on Espanya va ser un país capdavanter amb l’aprovació l’any 2004 de la Llei que permet el matrimoni igualitari.

L’alliberació sexual, també fomentada, entre altres, per la facilitat de lligar per internet.

Els grans avenços tecnològics que pràcticament ens permeten portar el món a la butxaca… i podríem continuar però, crec que no fa falta, la nostra societat poc té a veure amb la del febrer del 1995 on recordo a una senyora que va venir a demanar informació i es va sorprendre de que tingues un despatx tan bonic, unes targetes tan maques i… fins i tot ordinador!!!

Samsara, agència per trobar parella

Després de 27 anys hem arribat fins aquí per molts factors, un dels més importants és que, com deia una vella cançó, “Tres cosas hay en la vida: Salud, Dinero y Amor”. Si mirem la Piràmide de Maslow, l’Amor i Pertinença figuren com a Tercera de les necessitats humanes desprès de les Fisiològiques i de Seguretat.

A mi m’agrada dir que l’amor és “la cola de la vida”: sense amor la vida no té sentit i aquest “no sentit” dona sentit als serveis de SamSara, on la nostra Missió és Ser el Camí més curt per Trobar Parella.

Per què venir a Samsara per trobar parella?

Què busquen avui en dia els nostres clients? Podríem escriure moltes de les raons que ens donen, les resumiré en quatre:

  1. Tinc poc  temps, per això vaig a un professional, vull filtre.
  2. Ja he provat internet i és com buscar una agulla en un paller.
  3. Vull un mitjà que em garanteixi confidencialitat.
  4. Si vull aconseguir la millor relació  per mi, vaig al millor professional.

I ara toca l’apartat de GRÀCIES:

  • Dono des d’aquí les gràcies a tots i cadascun dels milers de persones que des de fa 27 anys han confiat i continuen confiant en els nostres serveis.
  • A las consultores que han passat per SamSara durant aquest temps, unes molts anys i d’altres menys temps, totes vosaltres heu contribuït a l’efemèride que celebrem avui.
  • A les consultores que m’acompanyeu avui en dia: La Judit Lachica, la Sole Gutiérrez i l’Eugenia Cames.  Gràcies, gràcies, gràcies per estar al meu costat.
  • A les empreses i persones que estan i han estat al darrera i que no es veuen però hi són i fan que tot funcioni, des d’informàtics, gestoria i assessors varis. Entre ells vull destacar molt especialment al meu estimat amic i mestre Antoni Bolinches, qui des de la fundació de SamSara ha estat al meu costat i m’ha acompanyat sempre.

Gràcies, gràcies, gràcies a tots un altre vegada, comencem el Nou Any amb la vostra energia i la mateixa il·lusió de sempre: Ser el Camí més curt per Trobar parella.