Per què un servei personalitzat pot ajudar-te a trobar parella

Samsara | 02 març 2017 | Bloc

Avui dia, en època de màxima efervescència de les xarxes socials, és més senzill que mai establir contacte amb una gran quantitat i diversitat de persones d’arreu del món. Tot i així, paradoxalment, conèixer la persona adequada, amb qui iniciar i mantenir una relació afectiva de qualitat, esdevé cada vegada més complicat.

Segur que en més d’una ocasió has sortit amb els amics o amigues, amb l’esperança de creuar mirades amb aquella persona especial. O bé t’has apuntat a un grup de singles motivat o motivada per trobar algú amb qui compartir activitats i iniciar, a partir d’aquí, quelcom més que una amistat. O també és possible que hagis decidit inscriure’t a una pàgina de contactes online on, d’entre tanta gent, pensaves que coincidiries amb la teva mitja taronja …

Totes són opcions vàlides, però poc efectives a l’hora de trobar la persona adequada. L’alternativa a aquestes possibilitats són les agències presencials per trobar parella, pensades per oferir-te un servei a mida, en funció del teu perfil i de la parella que t’agradaria trobar.

Tot seguit parlem de les característiques principals de les agències per trobar parella i de per què poden ajudar-te a iniciar i consolidar una relació afectiva.

Quins avantatges aporta una agència per trobar parella?

1. Tota la gent que coneixeràs a través de l’agència busca el mateix que tu: una relació estable. A més a més, tindràs la seguretat de saber, de manera certificada, que les persones que coneixeràs són d’estat civil lliure. Així, evitaràs coincidir amb homes o dones que només busquen relacions esporàdiques o fer noves amistats; o pitjor encara, que estan casats o casades. És a dir, trobaràs exclusivament persones disponibles i disposades a iniciar una relació estable.
2. T’atendran i et coneixeran personalment. A través de diverses entrevistes presencials, podràs transmetre a l’equip com ets, en aspectes tan importants com els teus valors, estils de vida, formació i professió, experiències vitals prèvies, objectius que busques en una relació de parella, aficions, … I per descomptat, podràs definir com t’agradaria que fos la teva parella. El tracte personal fa que pugui dissenyar-se un perfil molt acurat de com ets i d’allò que cerques en una relació.
3. El perfil de les persones que et presentaran és real i existeix. Qui no s’ha trobat en la tessitura de coincidir amb algú -a través de les aplicacions mòbils o de les pàgines de contactes- amb, suposadament, un bon nivell cultural i acadèmic, una professió en consonància, moltes aficions apassionants, … per comprovar després que res d’això era cert? Si optes per una agència per trobar parella, sabràs que un equip de professionals experts han conegut personalment i entrevistat tots i cadascun dels candidats i candidates, igual que t’han entrevistat a tu. A més a més, disposa de documentació que acredita la identitat de totes les persones inscrites.
4. Coneixeràs exclusivament aquelles persones afins a tu. Tenir una cita rere una altra, sense saber del cert el perfil de la persona, suposa una gran despesa de recursos econòmics i emocionals. Si contractes els serveis d’una agència per trobar parella estable, t’estalviaràs temps, diners i frustracions. Alhora, guanyaràs la tranquil·litat de saber que cada candidat o candidata se’t proposa exclusivament perquè sou recíprocament compatibles.
5. Tindràs un seguiment acurat de cadascuna de les presentacions que et realitzin. Després de cada cita, podràs transmetre a l’equip quines han estat les teves impressions de la trobada i quines característiques t’han atret més o menys d’aquella persona en concret. Això ajudarà a què puguin conèixer-te millor i a poder anar ampliant i modificant, conjuntament, el perfil de parella desitjada. D’aquesta manera, la cerca de la parella adequada esdevé cada vegada més completa i eficient.
6. Disposaràs d’assessorament personal per part d’un equip d’experts. Els psicòlegs i/o coachs de l’agència s’encarregaran d’orientar-te durant tot el procés: t’aconsellaran sobre com enfocar la primera cita, t’ajudaran a identificar i superar possibles bloquejos que t’impedeixen trobar parella, t’aportaran eines per ajudar-te a assolir una relació duradora, … L’assessorament farà que s’incrementin molt les probabilitats d’iniciar i de consolidar una relació estable.


Si vols saber, en el teu cas concret, com una agència pot ajudar-te a trobar LA PARELLA ADEQUADA, consulta la web de SamSara www.samsara.es o bé truca al 93 362 23 29. Estarem encantats d’atendre’t i d’assessorar-te en tot allò que creguis oportú.

Escrit per Judit Lachica

Psicòloga de SamSara