Per què les apps per lligar no són la millor opció si vols tenir una parella estable

Samsara | 20 juny 2023 | Bloc, Cercar parella

En un món cada vegada més digitalitzat, les xarxes socials i les aplicacions de cites s’han convertit en eines populars per conèixer persones i establir relacions romàntiques.

No obstant això, és important desmitificar el poder que se’ls atribueix i considerar altres alternatives per a trobar l’amor durador.

En el nostre nou article analitzem 5 punts clau que posen en evidència l’abast real d’aquestes plataformes per buscar parella.

5 punts clau pels quals les apps per a lligar no són la millor opció si busques parella estable.

Qualitat vs quantitat

Encara que les xarxes socials i les aplicacions de cites ofereixen una àmplia gamma d’opcions, sovint se centren més en la quantitat de perfils que en la qualitat de les connexions. La dificultat resideix quan es busquen relacions significatives i duradores.

Els filtres de les apps són mínims, a penes hi ha treball de selecció i anàlisi de perfils, la qual cosa fa molt difícil complir amb l’objectiu de trobar persones compatibles en termes de valors, interessos i metes de vida.

Experiència impersonal

En les xarxes socials i apps l’esforç per conèixer a fons a una persona l’ha de fer el propi usuari, i a mitjà i llarg termini pot convertir-se en una enorme pèrdua de temps perquè es pot trigar mesos a conèixer mínimament a una persona.

En canvi, en SamSara Matchmaking oferim un enfocament personalitzat per a cada client, tenint en compte les seves preferències i requisits específics: el Comptar amb ajuda professional en la matèria pot marcar la diferència en qüestions de temps i eficàcia.

Verificació i seguretat

Les xarxes socials i les aplicacions de cites sovint manquen d’un procés rigorós de verificació de perfils, la qual cosa pot generar desconfiança i experiències desagradables.

Per contra, en SamSara Matchmaking ens assegurem de comprovar l’autenticitat de cada perfil i garantir la seguretat i confidencialitat dels clients.

Enfocament en les intencions

Una de les principals diferències entre les aplicacions de cites i la nostra agència és l’enfocament en les intencions de les persones. En l’agència els clients busquen principalment relacions serioses i compromeses, la qual cosa elimina la incertesa i ajuda a establir connexions més significatives.

Assessorament i suport

En SamSara Matchmaking oferim assessorament i suport durant tot el procés de cerca de parella. L’orientació i els consells d’experts en relacions permeten desenvolupar habilitats de comunicació efectiva i augmentar les possibilitats d’èxit en l’amor.

En canvi, una app no pot oferir una experiència a aquest nivell. Per a una relació estable, en principi no pot ser la millor opció.

En conclusió, les xarxes socials i les aplicacions de cites no són la millor opció disponible per a aquells que busquen l’amor.

SamSara Matchmaking, tres dècades de dedicació a l’amor

En SamSara Matchmaking sempre ens hem considerat com alguna cosa més que una agència matrimonial, perquè el nostre servei superava el que oferien les agències en aquell moment, i en l’actualitat superem clarament al que s’ofereix en les apps de cites.

Hem evolucionat al ritme que el feien les parelles, i ara com a agència de matchmaking brindem un servei d’intermediació personalitzada amb la garantia de 28 anys d’experiència. El nostre mètode està contrastat amb l’èxit i amb la mateixa il·lusió del principi: ser el camí més curt per a trobar parella.