Matchmaking: Coneix la nova fórmula per a trobar parella estable

Samsara | 25 oct. 2017 | Bloc

Què és el matchmaking?

Aquest nou terme, originari dels EUA, fa referència al mètode professional i personalitzat per trobar parella estable i no només això, sinó perquè aquesta sigui la idònia per a una relació duradora.

A Samsara volem sempre estar a l’avantguarda del sector, i el matchmaking és un clar exemple, per això, la nostra directora Maria del Carme Banús, està certificada com matchmaker professional.

Per saber com pot beneficiar-nos qualsevol aspecte en la nostra vida, primer hem de saber de què es tracta.

El matchmaking (en castellà es traduiria com la realització de parelles) es defineix com l’art d’aparellar persones per a una relació de parella feliç i satisfactòria.

Els matchmakers, són els professionals especialitzats i encarregats de reunir tot tipus de dades sobre la personalitat dels seus usuaris per poder comparar-los i realitzar les diferents propostes de possibles parelles estables i serioses; oferint així l’oportunitat de conèixer persones compatibles en termes de personalitat, gustos i costums.

L’experiència amb aquest mètode indica que quan aquestes persones es trobin, les possibilitats de desenvolupar una relació seriosa i afí són molt més grans que les que solen donar-se en trobades casuals i / oa través de diferents mitjans on-line, els quals generen una major desil·lusió als seus usuaris produint un sentiment de desgast emocional després de diversos intents fallits.

Actualment els matchmakers certificats ofereixen un servei dotat d’una alta professionalitat, coneixements, experiències i dedicació per poder generar presentacions de qualitat entre els candidats i candidates, amb l’objectiu que finalitzin, si pot ser, en una bonica història d’amor.

Un dels lemes del matchmaking és “Nosaltres fem servir cap en lloc de cor, perquè tu facis servir el cor i no el cap”, i particularment Maria del Carme Banús, com matchmaker certificada i fundadora- directora de Samsara, afirma que “Som el camí més curt per trobar parella i ser feliç “, afegint el fet distintiu de no només trobar” una parella “sinó trobar” la parella “que et faci feliç.

Si t’animes a fer el primer pas per iniciar el camí en la recerca de la teva parella reial, personalitzada, segura, discreta i de la mà de les professionals de l’equip de Samsara (https://www.samsara.es/ ) estarem encantades d’acompanyar-te.

I si encara tens dubtes del que aquesta tècnica pot oferir-te, en el nostre proper post procurarem donar-te resposta a tots aquests interrogants.