Coneixes l’ Ho’oponopono? La Dra Maria Carmen Martínez i Samsara et descobreixen els seus secrets!

Samsara | 20 març 2022 | Bloc

Qué es l’Ho’oponopono?

L’ Ho’oponopono és una filosofia de resolució de conflictes i de sanació espiritual fonamentada en el perdó, la reconciliació i l’amor.

Potser hagis escoltat alguna cosa relacionada últimament ja que, tot i que té una llarga tradició ancestral, ha estat durant les darreres dècades que s’ha anat coneixent a nivell mundial. T’agradaria saber més sobre el tema?

Com et pot ajudar l’Ho’oponopono

Des de Samsara ens agradaria convidar-te a escoltar la conferència divulgativa que vam organitzar amb la Dra Maria Carme Martínez Tomás, on parlem de què és l’ Ho’oponopono i com pot ajudar-te en el teu procés de creixement personal i sanació:

La Dra. Maria Carmen Martínez és metge, formadora i autora de llibres sobre la Medicina del Ser, com per exemple L’esperit de l’ aloha, Ho’oponopono per a la prosperitat, Ho’oponopono gràcies, gràcies, gràcies o Aloha.

És la creadora dels Cercles de Sanació amb Ho’oponopono i a través dels seus cursos, conferències, retirs i viatges de sanació treballa per empoderar a les persones per tal que desenvolupin els seus recursos personals de sanació i puguin recuperar la seva salut física, mental, emocional i espiritual.

Si vols conèixer millor la feina de la Dra Maria Carmen Martínez Tomás, et convidem a visitar la seva web