Coneix els 5 beneficis del matchmaking en la cerca de la teva parella estable

Samsara | 21 nov. 2017 | Bloc

En el post anterior et donàvem a conèixer en què consisteix el matchmaking i et presentàvem a grans trets la figura del matchmaker com un professional expert en el camp d’ajudar a les persones a trobar la parella i més compatible amb un/a mateix/a.

Avui anem a anar més enllà perquè puguis veure què t’aporta aquest sistema de cerca de parella que, en SamSara, t’oferim en exclusiva enfront de les altres alternatives que circulen al mercat.

– Confiança: conèixer-te és un dels nostres principals objectius, per això ho fem de manera individual, cara a cara, coordinant el teu calendari i guiant-te a través de tot el procés si ho requereixes. Ens reunim personalment amb tu per determinar les teves metes, valors, interessos, necessitats i desitjos, considerant de vital importància establir un clima de confiança i sinceritat perquè la comunicació flueixi de manera natural i en un ambient confortable.

– Privadesa: mantenir la teva privadesa és primordial. Ens caracteritzem per la discreció, no us facilitem fotografia dels/les candidats/as. Deixem que sigueu vosaltres/as, els qui, en el cas que vulgueu, intercanvieu la vostra foto abans de conèixer-vos personalment.

– Seguretat: aquest aspecte, sens dubte, marca la nostra diferència pel que fa a altres mitjans de cerca de parella. Totes les persones amb les quals treballem, les coneixem personalment i els hem realitzat entrevistes i un perfil de personalitat, amb el que et garantim veracitat sobre el perfil dels candidats/as. Pots viure els primers contactes amb tranquil·litat, sense les preocupacions i pors que et poden generar altres alternatives.

– Servei personalitzat: procurem conèixer-te personalment, centrant-nos en la teva personalitat única, en el teu estil de vida, en els teus gustos, en les teves aficions i en els teus valors.
D’aquesta manera entenem exactament els qui poden ser candidats/as adequats/as per a tu.

– Estalvi de temps: Amb el treball que a tots ens absorbeix, amb les responsabilitats familiars, amb les possibles decepcions viscudes amb anterioritat, el factor “estalvio de temps” cada vegada cobra més importància. En SamSara, et facilitem que no hagis d’estar hores i hores en internet buscant perfils que no saps si seran certs o no, escrivint milers de presentacions teves aquí i allí, o passant la tarda solament/a quan una prometedora cita decideix no acudir i no saps com contactar amb ella.
El screening (garbellat) que fa nostra matchmaker professional, Maria del Carme Banús, sobre la base de la seva formació, coneixements i experiència, suposa una optimització considerable del temps perquè el teu només hagis d’encarregar-te de gaudir en el coneixement de la teva cita.

Si desitges tenir la possibilitat de conèixer a persones que busquen una relació de parella estable, amb intencions serioses i formals i amb interessos comuns als teus, les professionals de l’equip de SamSara estem encantades d’acompanyar-te en el teu camí.