ALL YOU NEED IS LOVE!

Samsara | 02 ag. 2022 | Bloc, Testimonis

Per Maria del Carme Banús, Directora i fundadora de SamSara.

No soc molt amiga d’anglicismes, a mi em van ensenyar a estimar en català, la meva família ho és, i a somiar en castellà, en aquella època no hi havia ensenyament en català i jo devorava llibres en castellà.

Penso que en ambdues llengües tenim mots i locucions precioses per fer-nos entendre.


De tota manera hi ha frases o expressions que de tant sentir-les s’han fet quotidianes, a SamSara en tenim una, i l’hem convertit en el nostre Mantra: “All you need is Love!”.

El nostre èxit es la vostre felicitat

A Samsara sentim que “Love is in the Air” molt sovint en la nostra feina de cada dia… cada vegada que rebem una trucada o un mail dient que s’ha conegut a un candidat o candidata i que s’han agradat, cada vegada vegada que fem una nova parella.

Ens plau compartir amb vosaltres el últim testimoni que hem rebut:

Referència: Comiat

Bona tarda,

El meu contracte acaba de finalitzar i us volia explicar que gràcies al vostre equip he conegut a una persona meravellosa.

He iniciat una relació amb la Yolanda que espero duri molt i molt de temps. Ara mateix només volem gaudir del moment actual i aprofitar el temps que podem compartir.

Vaig conèixer Samsara per internet, tenia la referència d’un conegut que havia trobat parella a una agència matrimonial. Llavors vaig veure la vostra, vaig veure vídeos d’entrevistes a la Carme i vaig comprar el seu llibre “De single a LP”.

Em va ser de molta ajuda i em va fer decidir de venir-vos a visitar. Decisió de la que estic molt content.

Moltes gràcies,

David

Per molt anys David i Yolanda!