De single a LP

Estàs cansat o cansada d’escoltar la melodia de la vida en solitari?

Desitges trobar la parella ideal i ballar plegats la música de l’amor?

Si ets un d’aquests singles que ja no troben cap avantatge en la vida imparell i desitges una relació satisfactòria i duradora, aquest llibre t’ofereix les claus per aconseguir-lo. Un apassionant viatge cap a l’amor  vertader, que té la seva primera parada en l’autoconeixement, per detectar els factors limitadors que t’han impedit trobar parella, i que continua amb la compatibilitat, la clau per trobar la persona adequada. Una lectura pràctica i entretinguda que inspirarà el lector que busca una relació de qualitat.

M. del Carme Banús & Montserrat Ribot

Comprar de Single a LP

Comprar de Single a LP (ebook)

Encuentros en una agencia matrimonial

12 històries reals.

Els protagonistes d’aquestes històries de trobades amoroses són reals. Potser el lector coincidirà amb ells al super, a la perruqueria, que sigui el cap d’informàtica de la seva empresa o el cambrer del seu bar.

Descarregar encuentros en una agencia matrimonial

El secret de l’autoestima

En un moment de plena maduresa i prestigi professional, el creador de la Teràpia Vital presenta la Teoria de la Seguretat Personal, que serveix de fonament al seu mètode terapèutic. La principal idea-força que defensa el llibre és que, a la vida, els bons moments són per gaudir i els dolents, per aprendre. Tot partint d’aquesta premissa, Antoni Bolinches, per al qual l’autoestima no és més que la primera font de la seguretat, utilitza tota la seva experiència clínica i capacitat pedagògica per crear un programa d’autoajuda que, a través de l’autoanàlisi, l’autocritica i el desenvolupament de les facultats psicològiques, proporciona al lector eines per incrementar la seva seguretat fins a un punt que li permeti sentir-se realitzat i feliç.

Sedueix-lo

Tots els secrets per ser una dona irresistible

La necessitat de seduir és tan antiga com el món. Però uns lliguen molt i, en canvi, molts fracassen ben sovint. Quin és el secret? Hi ha fórmules infalibles? És determinant el físic, o bé hi ha d’altres recursos per atraure la persona estimada? Com es manté la passió?

Aquest llibre dóna la resposta a aquestes i a moltes més preguntes.

Tècniques, consells, tests i testimonis formen una guia pràctica que t’ajudarà a trobar la teva parella ideal i a consolidar la teva relació. L’experiència d’una agent matrimonial t’ajudarà a convertir-te en una dona irresistible i a portar les regnes de la teva vida sentimental.
Maria del Carme Banús & Álex Martín
Pràctics Columna

L’art d’enamorar

Simplificant la dinàmica de l’enamorament, podríem dir que l’home pren iniciatives per enamorar i la dona adopta actituds per seduir. L’home demana i la dona concedeix; l’home proposa i la dona decideix.
Pòrtic

Amor al segon intent

Com superar els conflictes de parella

Amor al segon intent no és només una guia per superar el patiment amorós i facilitar l’amor harmònic, també és un estudi clínic i sociològic documentat de tots els factors que faciliten i dificulten la persistència de l’amor.

Ofereix una panoràmica àmplia dels problemes sentimentals, de relació i familiars que afecten la qualitat de les relacions de parella y proposa pautes, consells y reflexions que ajuden a fixar els criteris que permeten una bona elecció de l’individu amorós y una gestió adequada de la convivència.
Antoni Bolinches, Cossetània Edicions

Sexe savi

Com mantenir l’interès sexual en la parella estable.

Un valuós manual per revifar l’erotisme en la parella, per fer de la relació sexual un camí constant de descobriment. La gelosia, la infidelitat i, sobretot, la rutina: tres enemics de la parella estable, quan ha passat el primer foc de la passió amorosa.
MNA

Tu i jo som sis

100 reflexions per créixer per dins i relacionar-te millor.

Tu i jo som sis és el nou llibre d’Antoni Bolinches que, fent servir els conceptes bàsics de la Teràpia Vital i amb un llenguatge amè i assequible, ens mostra la forma de conèixer-nos millor i de desenvolupar les nostres capacitats bàsiques.

A través de les cent reflexions que formen el text, el lector podrà introduir-se de forma progressiva en el coneixement de les quatre facultats que possibiliten la millora humana: l’actitud positiva, la intel·ligència, la bondat i la voluntat.
Antoni Bolinches, Cossetània Edicions.

Peter Pan pot créixer

El viatge de l’home cap a la seva maduresa.

Un llibre per a homes que han de llegir totes les dones. Peter Pan és un personatge que no va existir mai, però el seu perfil de jove immadur que no vol créixer cada dia és més present a la nostra societat. Quines són les causes que han provocat la proliferació de tants homes amb por al compromís, que es neguen a evolucionar i a comportar-se com adults? Que pot fer l’home Peter Pan per tal de deixar de ser-ho?
Antonio Bolinches, Editorial Columna

El canvi psicològic

El canvi psicològic està inspirat en els principis clínico-metodològics que l’autor utilitza en psicoteràpia i mostra de forma clara i sistemàtica la manera d’assolir l’equilibri i l’autorrealització a través d’una revisió autocrítica dels mecanismes de defensa.

Comprar el canvi psicològic

La felicitat personal

La felicitat no és quelcom que puguin donar-nos els altres. Només qui és capaç d’acceptar-se i d’estimar-se és en condicions d’assolir la seva felicitat i compartir-la. Aquest llibre proposa pautes per realitzar una transformació interior que permeti viure d’acord amb un mateix, construir una relació amorosa harmònica i desenvolupar al màxim el potencial propi.

Comprar la felicitat personal