SAM i SARA simbolitzen la parella que vols trobar.

És acompanyar-te en el procés de conèixer a la persona que serà la teva parella utilitzant les millors eines de coaching i psicologia per a potenciar les teves possibilitats d’èxit.

La traducció literal de l’anglès vol dir “Professional que es dedica a aparellar persones”. És experta en l’art de presentar persones compatibles

A Samsara disposem d’una àmplia base de dades de persones d’ estat civil lliure que volen i poden iniciar una relació sentimental seriosa. Ens anunciem cada dia als principals mitjans de comunicació per mantenir-la i renovar-la. Som líders en el sector des de 1995.

El número de persones que podràs conèixer a través dels nostres serveis varia en funció de la teva edat, característiques personals i del perfil de la parella que vols trobar.

Els nostres clients són persones solteres, separades, divorciades o vídues, amb èxit professional i personal que desitgen compartir la seva vida afectiva.

El nostre àmbit d’actuació és Catalunya, però disposem també a la nostra base de dades de clients d’Andorra i de les Illes Balears.

Sí, és clar. Després de l’entrevista en profunditat amb una de les nostres psicòlogues s’agenda una altra amb la nostra directora M. del Carme Banús. A partir d’aquí es comença amb el procés de selecció, presentació de candidats/es i l’assessorament que es requereixi. Després de cada presentació recollim les teves impressions sobre la persona presentada, tu decideixes si vols continuar coneixent-la o demanes una nova presentació. Coneix el métode

A Samsara volem donar-te el millor servei, i és per això que posem a la teva disposició els millors professionals.