En sànscrit, SamSara significa el cicle de la vida. Volem que trobis l’amor i la felicitat en parella. També simbolitza una parella, Sam i Sara, que caminen junts en una mateixa direcció.

És utilitzar les millors eines del coaching i de la psicologia per potenciar els teus punts forts i afavorir l’èxit en la teva vida afectiva.

Una professional amb formació, experiència i intuició per emparellar persones compatibles.

A SamSara tenim una àmplia base de dades de clients que desitgen trobar parella. Ens anunciem cada dia als principals mitjans de comunicació per mantenir i renovar la nostra base de dades. Portem des del 1995 liderant el sector, en el qual som pioners.

A SamSara, el nombre de persones que podràs conèixer varia en funció de l’edat, característiques i requisits que formulis.

Persones solteres, separades, divorciades, viudes, … que volen iniciar una relació de parella.
Persones atractives i interessants, amb diferents tipus de formació i treballs però amb un punt en comú: el desig de trobar la persona amb qui puguin construir una relació de parella feliç y satisfactòria.

A SamSara realitzem un servei d’assessorament i seguiment dels nostres clients. Quan hagis conegut el candidat o candidata presentat, comentarem les teves impressions de la trobada i indicaràs si t’interessa conèixer nous candidats.

Perquè somo professionals, perquè desitgem oferir-te el millor nivell de servei, perquè la teva felicitat personal és important per a nosaltres.