SAM i SARA simbolitzen una parella: dues persones que miren juntes cap a la mateixa direcció.

És acompanyar-te en el procés de conèixer a la persona que serà la teva parella utilitzant les millors eines de coaching i psicologia per potenciar les teves possibilitats d’èxit.

És l’experta en l’art de formar parelles.

A Samsara disposem d’una àmplia base de dades de persones d’ estat civil lliure que volen iniciar una relació estable. Ens anunciem cada dia als principals mitjans de comunicació per mantenir-la i renovar-la. Som líders en el sector des de 1995.

El número de persones que podràs conèixer a través dels nostres serveis varia en funció de la teva edat, característiques personals i del perfil de la parella que vols trobar.

Els nostres clients són persones solteres, separades, divorciades o vídues, amb èxit professional i personal que desitgen compartir la seva vida afectiva.

El nostre àmbit d’actuació és Catalunya, però disposem també a la nostra base de dades de clients d’Andorra i de les Illes Balears.

Sí, és clar. Després de l’entrevista en profunditat amb una de les nostres psicòlogues s’agenda una sessió de Date Coaching amb la nostra directora M. del Carme Banús. A partir d’aquí es comença amb el procés de selecció, presentació de candidats/es i l’assessorament que es requereixi. Després de cada presentació recollim les teves impressions sobre la persona presentada; tu decideixes si vols continuar coneixent-la o si demanes una nova presentació. Coneix el métode

A Samsara volem donar-te el millor servei, i és per això que posem a la teva disposició els millors professionals.