Nadal en parella. Viu-lo amb il·lusió!

Samsara | 21 des. 2020 | Bloc

Viure el Nadal en parella pot ser tot un repte carregat d’il·lusió i expectatives.

Com seran aquestes festes amb la meva nova parella?

Serà un bon moment per presentar-li a la família?

M’estic precipitant? Estem preparats per donar aquest pas?

El/la posaré en un compromís?

És absolutament normal que ens assaltin aquests dubtes i mil un més, però precisament en aquests està l’emoció i el desafiament que se’t presenten aquest any i que potser al desembre passar ni ho somiaves…

Relaxa’t i gaudeix d’un Nadal diferent i d’una experiència nova que segur que t’aporta molts bons moments.

Viure el nadal en parella

Només et cal recordar totes les vegades que t’has queixat de que les festes de Nadal sempre eren iguals, massa rutinàries: les mateixes persones, les mateixes celebracions, poques novetats, falta d’estímuls…

Et senties sol o sola i en ocasions, senties la maleïda tristor que impregnava aquests dies transformant-los en un període difícil.

Aquest any es presenta molt més estimulant: podem deixar enrere la solitud,  tens al teu costat a una persona amb la que tens la complicitat amb la que tant havies somiat, algú a qui estàs coneixent i descobrint dia a dia i que al mateix temps, també t’ajuda a saber més de tu i a sorprendre’t a tu mateix, a tu mateixa

¿No et sembla excitant?

Ver al pare Noël a la porta d’un centre comercial, tocant la campana, ja no et semblarà un horror.

Ja no muntaràs l’arbre “perquè toca”, sinó que fins i tot et diverteix i vol posar-li imaginació, combinant les boles de l’arbre per exemple.

I que en dius de poc estimulant hora de comprar els regals?

Quantes vegades has desitjat sortir corrents del centre comercial amb una banda sonosa de White Christmas de Frank Sinatra?

O t’havies deprimit recorrent els passadissos de botigues plenes de gom a gom de nens cridaners i parelles enamorades?

Qualsevol cosa, sigui el que sigui, aquest any serà diferent. Justament aquí està el secret, en veure, sentir i fer les coses d’una manera diferent.

Segurament, no tot el mèrit està en el fet de que aquest any viuràs acompanyat/a, sinó que en realitat la clau està en tu, en la teva actitud positiva, en el teu replantejament vital, en el nou punt de vista que t’ha permès fer aquest click mental que et fa viure l’aquí i l’ara d’una altre forma.

Aprofita tota aquesta energia per focalitzar-te des d’avui mateix.

Agafa paper i llapis i escriu una llista de tot el que et va angoixar durant el passat Nadal, segur que et sorprèn a tu mateix/a com vas ser capaç de sobreviure a elles.

En una altre columna, apunta al costat de cada “motiu que et va angoixar”, un desig o un propòsit.

No cal ser massa exigent amb tu mateix/a, ni crear-te objectius inassolibles.

No és qüestió de plantejar-te un Nadal al més pur estil “hollywoodiense”, ni molt menys! Només has de fer-te el regal que et mereixes; recuperar la il·lusió perduda, la que mou muntanyes. Aquesta il·lusió que et farà cridar als quatre vents: Las meva major il·lusió és seguir tenint il·lusions!

A Samsara, trobarem a la teva parella ideal per gaudir i compartir els millors moments de la teva vida.